Ultimat Familieferie: Opplev Dubai med Barn!

av Dubai
3 minutes les

Planlegger du å reise til Dubai med små barn? Gled dere til en verden med imponerende skyskrapere, luksuriøse hoteller og spennende attraksjoner. Med sine fantastiske strandpromenader, eventyrparker og kulturrelaterte opplevelser, er Dubai en perfekt destinasjon for en uforglemmelig ferie med barn.

DUBAI ER ET FANTASTISK REISEMÅL MED BARN

Planlegger du neste reise til Dubai kan du sammen med barn besøke populære steder som Burj Khalifa, verdens høyeste bygning, eller Dubai Mall, verdens største innendørs kjøpesenter. Dere kan også ta en båttur på Dubai Creek, besøke Dubai Museum eller dra på safari i ørkenen.

For de mest aktive familiene finnes det også mange muligheter for vannsport, som surfing, jetskiing og parasailing. Dere kan også dra på dykketur og oppleve det krystallklare vannet og den fargerike marine faunaen.

Dubai, som er hjem til verdens høyeste bygning, Burj Khalifa, på imponerende 828 meter, gir mulighet for en fantastisk panoramautsikt over byen fra utsiktsplattformen på 124. etasje. Dubai Mall byr på over 1200 butikker, et stort akvarium og akvariepark – en perfekt opplevelse for hele familien.

Familiehotellene i Dubai er godt utstyrt med mat i verdensklasse, flotte hotellfasiliteter, pene bassengområder og underholdning for barna, som kidsclub.

Du kan umulig gjøre feil når du velger at av de familievennlige hotellene. Disse tilbyr alt fra badeland, fantastiske bassengområde, god mat og en uforglemmelig opplevelse..

Eventyrlige Universal Studios og Legoland Dubai

Universal Studios Dubai er den første Universal-parken i Midtøsten og tilbyr en rekke spennende attraksjoner, shows og restauranter, delt inn i seks temaområder som Hollywood, New York, Production Central, The Wizarding World of Harry Potter, The Lost Valley – Dinosaur Adventure og Madagascar.

Legoland Dubai, som åpnet i 2016 har over 40 attraksjoner, inkludert spennende rutsjebaner og interaktive lekeområder, samt en miniatyrversjon av Burj Khalifa laget av Lego-klosser.

VERDENS STØRSTE BADLENAD FINNER I PÅ PALM JUMEIRAH

 

Palm Jumeirah, en kunstig øy med luksuriøse hoteller, strandklubber og restauranter, er en annen populær attraksjon. Wild Wadi Waterpark og Atlantis Aquaventure tilbyr også morsomme vannaktiviteter for hele familien. Bor du på hotellene til Jumeirah kan du få gratis inngang til badelandet Wild Wadi Waterpark hvis du kjøper overnattingspakke. Velger du å bo på Atlantis The Palm kan du velge overnattingspakke som både inkluderer gratis inngang til det enorme akvariet Lost Chambers, og det store badelandet Atlantis Aquaventure.

OPPLEV KULTUR OG HISTORIE

Dubai Creek gir muligheten til å utforske de gamle delene av byen ved å ta en tradisjonell abra-båt. Besøk Dubai Museum for å lære mer om Emiratets historie og kultur.

Dubai byr også på et bredt utvalg av restauranter som tilbyr internasjonale retter, inkludert mange barnvennlige alternativer, samt lokale spesialiteter som shawarma og falafel.

Det behagelige klimaet i Dubai gjør det til et perfekt reisemål året rundt, med sommertemperaturer som ofte når over 30 grader Celsius og vintertemperaturer rundt 25 grader Celsius.

Når du reiser til Dubai med barn, er det lurt å planlegge turen godt i forkant for å få mest mulig ut av oppholdet. Bestill guidede turer for å lære mer om byen og dens attraksjoner, eller leie en bil for å utforske på egen hånd. Taxi er ikke dyrt, om du ikke ønsker å leie bil.

You may also like

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.