Dubai med barn – 10 spennende aktiviteter å prøve!

av Dubai
3 minutes les

Dubai er en fascinerende og spennende destinasjon for familier med barn. Byen er full av fantastiske attraksjoner og aktiviteter som vil fange barnas oppmerksomhet og holde dem underholdt hele dagen. Her er noen av de beste tingene å gjøre i Dubai med barn.

 1. Besøk Dubai Mall og se den imponerende fontenen utenfor. Dubai Mall er en av verdens største kjøpesentre, og her finner du alt fra leker og klær til elektronikk og kosmetikk. I tillegg har kjøpesenteret en rekke spennende underholdningsmuligheter, som en is-skøytebane, et akvarium og et kinokompleks. Utendørs kan du se den spektakulære fontenen som synkroniserer vann, lys og musikk i en vakker dans.
 2. Ta en tur i Dubai Miracle Garden. Dubai Miracle Garden er en av verdens største blomsterhager, med over 45 millioner blomster i mer enn 120 forskjellige design. På hagen kan du se sjokoladeformete blomsterbed, et tollhus formet som en rose og en kjempestor flygende teppe-statue. Du kan også ta en tur på dukketoget som tar deg rundt i hagen og gir deg en utsikt over alle blomstene.
 3. Gå på safari i ørkenen. Dubai er kjent for sin fantastiske ørken, og en safari i ørkenen er en opplevelse barna aldri vil glemme. Du kan velge mellom jeep-safari, kamel-safari eller hesterygg-safari, og selve safarien inneholder ofte aktiviteter som sandboarding, quad biking og falkejakt. Avslutt safarien med en kveldsmiddag under stjernene og en oppvisning av dansende dromedarer.
 4. Besøk Dubai Creek og prøv å seile i en tradisjonell dhow-båt. Dubai Creek er en viktig del av byens historie, og her kan du seile i en tradisjonell dhow-båt som har blitt brukt i århundrer. Du kan velge mellom en dagstur eller en kveldstur, og seile langs kysten og se byens vakre skyline. På kveldsturen kan du også få med deg en fantastisk solnedgang og oppleve en magisk atmosfære.
 5. Besøk LEGOLAND Dubai og LEGO City. LEGOLAND Dubai er en drøm for barn som elsker LEGO, og her kan du oppleve over 40 spennende attraksjoner, inkludert en LEGO-piratøya, en LEGO-fabrik
 6. Besøk verdens høyeste bygning, Burj Khalifa. Her kan du ta heisen opp til den 124. etasjen for en panoramautsikt over hele byen.
 7. Besøk Dubai Aquarium og Underwater Zoo, hvor du kan se på havpattedyr og fisk fra hele verden. Her kan du også prøve deg på en sjørøvertur eller et glassbunnstog.
 8. Opplev temaparken Universal, og universitetet som byr på spennende karuseller, god mat og timer med underholdning for både store og små.
 9. Gå på skøyter på Dubai Ice Rink, et flott sted for både store og små. Her kan du leie skøyter og prøve deg på isen.
 10. Ta en dag eller to i en av de største badelandene i verden. Aquaventure som hører til Atlantis eller Wild Wadi Waterpark er et obligatorisk stoppested for vannlek.
 11. Utforsk Dubai Museum og oppdag byens historie og kultur. Museet gir deg en innsikt i hvordan Dubai har utviklet seg fra en liten fiskerby til en av verdens rikeste byer.

You may also like

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.