Jumeirah Beach Hotell – Fantastisk utsikt

av Dubai
3 minutes les
Jumeirah Beach Hotel

Oppvarmet basseng

Privat strand

Badekar

Klima

Hage

Balkong

Oppdag Paradiset ved Havet: Jumeirah Beach Hotel i Dubai

Hotellet som du garantert har sett på bilder. Formet som et gigantisk seil, helt ytterst mot sjø og med en fantastisk utsikt. Dette feriestedet ved stranden, som er et ikon i seg selv, inviterer par, familier og enslige reisende til en verden av uovertruffen komfort og moro.

Stranden er privat, og alle rommene på Jumeirah Beach har utsikt mot sjø og det fantastiske hotellet Burj Al Arab. Hotellet ligger også rett ved det fantastiske badelandet Wild Wadi Water Park som er en del av Jumeirah. Velger du half board eller tilsvarende tillegg er inngang til badelandet inkludert i ditt opphold.

For Par – Romantikk på Sitt Beste

Par som søker en romantisk flukt vil finne sitt paradis på Jumeirah Beach Hotel. De luksuriøse suitene med panoramautsikt over havet gir en perfekt ramme for uforglemmelige øyeblikk. Solnedgangene fra den private balkongen er intet mindre enn spektakulære, og en avslappende spasertur på den private sandstranden hånd i hånd er den ideelle måten å forsterke båndet på. Avslutt dagen med en intim middag på en av feriestedets gourmetrestauranter, der hver bit blir en kulinarisk opplevelse.

For Familier – Eventyr og Glede for Alle

Jumeirah Beach Hotel er ikke bare et sted å bo, det er en destinasjon som familier vil elske. De romslige familiens suitene gir rikelig med plass til alle, og den imponerende listen over aktiviteter vil holde barna engasjert og fornøyde. Fra Sinbad’s Kids Club, der små eventyrere kan delta i morsomme aktiviteter og lære nye ting, til den private sandstranden der hele familien kan bygge sandslott og bade i det krystallklare vannet. Og ikke glem de mange vannsportsmulighetene som vil glede både små og store eventyrlystne sjeler.

For Singler – Livsstil og Eventyr

For de som reiser alene, gir Jumeirah Beach Hotel muligheten til å nyte det beste av Dubais luksuslivsstil og eventyr. Heng ved det moderne bassengområdet, omgitt av vakre hager og utsikt mot havet, og nyt et utvalg av cocktailer mens du slapper av i solen. Hvis du søker en aktiv ferie, kan du ta en sjans på vannsport, prøve deg på dykking eller til og med leie en jetski for litt spenning. Om kvelden kan du utforske de ulike restaurantene og barområdene, der du kan møte andre reisende og nyte Dubais pulserende natteliv.

Jumeirah Beach Hotel har det du trenger

Uansett om du reiser som et par på jakt etter romantikk, en familie som søker moro eller en singel på jakt etter eventyr, har Jumeirah Beach Hotel alt som trengs for å gjøre oppholdet uforglemmelig. Den fantastiske arkitekturen som speiler havet, de førsteklasses fasilitetene, det brede utvalget av restauranter og det innbydende personalet gjør dette til en destinasjon som du vil ønske å komme tilbake til gang på gang. Dubai kan ha mange skatter, men Jumeirah Beach Hotel er virkelig en skatt ved havet.

Reservasjon

800 10272 (kostnadsfritt)

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.