Ditt første møte med Dubai

Dubai Internasjonale flyplass

Når du lander i Dubai, er det stor sannsynlighet for at du befinner deg på Dubai lufthavn, som årlig tar imot rundt 80 millioner mennesker. Denne travle flyplassen lever opp til Emiratets rykte med sin storslåtte størrelse og imponerende fasiliteter. Dubai International Airport (DXB) er Midtøstens mest trafikkerte flyplass og en av de travleste i verden. Med en optimalt utviklet infrastruktur, blir ankomst, avgang eller mellomlanding til en begivenhet i seg selv.

Taxfree og Shopping

Et høydepunkt på Dubai International Airport er uten tvil shoppingområdet. Her kan du vandre langs palmekantede stier og oppdage all slags luksus i stilige butikker. Det over 30 000 kvadratmeter store taxfree-området har blitt kåret til verdens beste taxfree-butikk flere ganger, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Transitt og overnattingsmuligheter

Ved lange ventetider under transittflyvninger, tilbys snoozecubes for en avslappende lur. Disse lydisolerte, private lugarene gir deg muligheten til å ta en power nap og komme deg opplagt videre på reisen. Med utallige restauranter, butikker og til og med et eget 5-stjerners hotell, blir Dubai lufthavn en ekte attraksjon i seg selv.

Dubai International Airport ligger svært sentralt, øst for bekken og bare ca. 5 km fra det gamle sentrum. Den raskeste måten å komme seg til sentrum er med Metro Red Line, som har stopp ved både terminal 1 og 3.

Terminaler

Flyplassen er delt inn i tre terminaler som er forbundet med skyttelbusser. Terminal 3 er reservert eksklusivt for Emirates, det statlige flyselskapet som bruker Dubai lufthavn som et viktig internasjonalt knutepunkt. Her lander blant annet Emirates' Airbus A380-flåte og tilbyr direkteflyvninger fra byer som Düsseldorf, Hamburg, Frankfurt og München i Tyskland. For den nyeste informasjonen om flystatus, kan du besøke flyplassens offisielle nettside.

I tillegg til Dubai International Airport (DXB) finnes det en annen internasjonal flyplass i Dubai: Al Maktoum International Airport, også kjent som Dubai World Central Airport (DWC). Selv om DWC for øyeblikket er den mindre av de to flyplassene, er det planlagt en massiv utvidelse som skal bringe den til verdens-toppen. Målet er å kunne håndtere opptil 220 millioner passasjerer etter at utvidelsene er fullført.

Utforsk Dubai International Airport, opplev luksusen, og la deg fortrylle av dette fantastiske stedet som virkelig definerer Dubai som en global reisedestinasjon!

Dubai flyplass

Slik finner du frem

Været

Når er det best å reise?

Dubai med barn
Verdens beste familieferie

Dubai med barn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.