Når er den beste tiden å reise til Dubai?

Været, og klimaet i Dubai

Dubai, den glitrende juvelen i De forente arabiske emirater, er et sted der været er like imponerende som skyskraperne som pryder horisonten. Denne fantastiske byen tilbyr besøkende en unik opplevelse av både sommer- og vintertid, og uansett når du besøker, vil du ikke bli skuffet over værsensasjonene.

Månedlig Gjennomsnittstemperatur for Dubai


Månedlig Gjennomsnittstemperatur for Dubai

Måned Januar Februar Mars April Mai Juni Juli August September Oktober November Desember
Gjennomsnittstemperatur (°C) 20 22 26 31 35 38 40 39 36 32 27 23

Sommertid - For deg som liker temperaturer godt over 30 grader

Sommeren i Dubai er en intens periode som strekker seg fra mai til september. Den brennende solen sender temperaturene opp mot ekstreme høyder, ofte klatrende til over 40 grader Celsius. Mens dette kan virke overveldende for noen, har Dubai tilpasset seg å tilby et bredt spekter av aktiviteter for å holde deg kjølig og underholdt. Den ikoniske Burj Khalifa, verdens høyeste bygning, er et must å besøke. Ta turen til "At The Top" observasjonsdekk og nyt en panoramautsikt over byen, høy over den glohete bakken. Dubai Mall, et av verdens største kjøpesentre, tilbyr ikke bare shoppingmuligheter, men også et snø- og isanlegg kalt Ski Dubai. Det er et bemerkelsesverdig sted å unnslippe varmen og stå på ski eller snowboarde midt i ørkenen.

Når sommeren blir for intens, er det noen som foretrekker å utforske Dubais mangfoldige kulturarv. Besøk Deira Old Souk, hvor du kan oppleve en tradisjonell arabisk basar og kjøpe krydder, tekstiler og suvenirer. Utforsk også den historiske Al Fahidi-distriktet, hvor du kan finne mange kunstgallerier, kafeer og kulturelle sentre.

Vintertid - For deg som liker temperaturer på rundt 25 grader

På den annen side, hvis du lengter etter mildere temperaturer, er Dubais vintertid den beste tiden å besøke. Fra november til april kan du forvente behagelige temperaturer, med gjennomsnittlige høyder rundt 25 grader Celsius. Dette er den perfekte årstiden for å nyte utendørsaktiviteter som ørkensafari, båtturer langs Dubai Creek og sightseeing.

Dubai er kjent for sine fantastiske strender, og vinteren er den ideelle tiden å nyte dem på. Jumeirah Beach, med sitt turkise vann og hvite sand, er et populært reisemål for soltilbedere og vannsportentusiaster. For de eventyrlystne er det også mulighet for paragliding, dykking og jetski.

Uansett når du besøker Dubai, er det viktig å være forberedt på det unike klimaet. Om sommeren, bruk lette, pustende klær og drikk rikelig med vann for å unngå dehydrering. Om vinteren, ta med deg en lett jakke eller genser for kjølige kvelder.

Dubai vil alltid imponere besøkende med sin blendende arkitektur, luksuriøse livsstil og varierte klimaopplevelser. Enten du er en sommerfugl eller en vinterkjæreste, vil denne fantastiske byen sørge for at du får en uforglemmelig opplevelse, uansett årstid!

Her kan du bo

Dette kan du gjøre

Her kan du spise

Dubai flyplass

Slik finner du frem

Været

Når er det best å reise?

Dubai med barn
Verdens beste familieferie

Dubai med barn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.