Jumeirah Beach Hotell

av Dubai
38 visninger 1 minutt lesestid

Jumeirah Beach Hotel er et luksuriøst feriested i Dubai, De forente arabiske emirater. Beliggende ved siden av Burj Al Arab, verdens mest luksuriøse hotell, og langs den berømte Jumeirah Beach Road, er Jumeirah Beach Hotel et av Dubais mest populære reisemål.

Hotellet har 598 rom og suiter, alle med utsikt over Persiabukten og de omkringliggende områdene. Rommene er innredet i en luksuriøs stil, med marmorbad, flatskjerm-TV og high-speed internettilgang. Hotellet tilbyr også en rekke fritidsaktiviteter, inkludert en stor utendørsbasseng, en fullt utstyrt treningssenter, en rekke sportsfasiliteter og en privat strand.

Gjestene ved Jumeirah Beach Hotel kan nyte et bredt utvalg av spisesteder, inkludert en italiensk restaurant, en fransk restaurant og en internasjonal restaurant med en meny som spenner fra tradisjonell arabisk mat til internasjonale retter. Hotellet tilbyr også en rekke barer og lounger, inkludert en rooftop bar med panoramautsikt over Persiabukten.

Gjestene ved Jumeirah Beach Hotel kan også nyte en rekke eksklusive spa-behandlinger på Talise Spa, som tilbyr et bredt utvalg av massasjer, ansiktsbehandlinger og skjønnhetsbehandlinger.

Til tross for sin luksuriøse atmosfære, tilbyr Jumeirah Beach Hotel også en rekke forretningsfasiliteter, inkludert flere konferanse- og møterom, en business center og et komplett utvalg av audiovisuelle utstyr.

Alt i alt tilbyr Jumeirah Beach Hotel gjestene en luksuriøs ferieopplevelse med en rekke fasiliteter og aktiviteter for å sikre at de har en minneverdig og avslappende ferie.

Du liker kanskje også

Kommenter

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.