Attraksjoner

Dubai er en fantastisk destinasjon for par og familier med barn. Byen byr på en rekke attraksjoner som vil fange interessen til både store og små. Her finner du alt fra eventyrlige temaparker til spektakulære bygninger og vakre strender.

For par som søker en romantisk opplevelse, er Burj Khalifa verdt et besøk. Denne imponerende skyskraperen er verdens høyeste bygning og tilbyr fantastiske utsikter over hele byen. Etterpå kan dere ta en koselig båttur langs Dubai Creek og nyte den vakre solnedgangen.

Familier med barn kan dra til Dubai Parks and Resorts for en dag fylt med moro og spenning. Her finner du tre temaparker, en vannpark og en underholdningssone med alt fra karuseller til show og konserter. For en ekstra spesiell opplevelse, besøk Miracle Garden og nyt de fantastiske blomsterdekorasjonene.

En annen populær attraksjon er Dubai Mall, verdens største innendørs kjøpesenter. Her finner du alt fra luksusbutikker til underholdningsområder og en stor akvarium og akvariepark. Etter en dag med shopping og moro kan dere avslutte med en deilig middag på en av de mange restaurantene i mallen.

Med sitt spektakulære landskap og en rekke attraksjoner for både store og små, er Dubai en perfekt destinasjon for par og familier med barn.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More