The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina

av Dubai
42 visninger 2 minutt lesestid

The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina er et luksuriøst feriested som ligger ved kysten av Persiabukta i Dubai. Dette resortet har alt du kan ønske deg for å ha en fantastisk ferie, inkludert et privateid strende, en marina med over 200 båtplasser, to innendørs og utendørs bassenger, et fullt treningssenter og en rekke spa- og velværebehandlinger.

Gjestene kan velge mellom en rekke ulike romtyper, inkludert suiter, leiligheter og villaer. Alle rom har komfortable senger, flatskjerm-TV, trådløst internett, minibar og luksuriøse bad. Gjestene kan også nyte en mengde fasiliteter på resortet, inkludert en barneklubb, en lekeplass for barna og en rekke aktiviteter for store og små.

Resortet har også en rekke restauranter og barer som tilbyr et utvalg av mat og drikke fra ulike deler av verden. Gjestene kan nyte internasjonale retter på den allsidige bufférestauranten, luksuriøs italiensk mat på Trattoria Toscana eller frisk sushi på Wasabi Bistro. Resortet har også en rekke barer hvor gjestene kan slappe av med en drink etter en lang dag på stranden eller i byen.

I tillegg til de mange fasilitetene og aktivitetene som tilbys på resortet, ligger The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina også i nærheten av mange av Dubais mest populære attraksjoner. Det er kun en kort kjøretur til de vakre sanddykkene i Al Barsha og Mall of the Emirates, og det er også enkel tilgang til den populære Dubai Mall og Burj Khalifa.

Alt i alt tilbyr The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina alt du kan ønske deg for en luksuriøs ferie i Dubai. Gjestene kan nyte alle de ulike fasilitetene og aktivitetene på resortet, samtidig som de har enkel tilgang til alt det fantastiske Dubai har å tilby.

Du liker kanskje også

Kommenter

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.