Armani Hotell Dubai

av Dubai
38 visninger 1 minutt lesestid

Armani Hotel Dubai er et luksuriøst hotell i hjertet av Dubai. Det ligger i Burj Khalifa, verdens høyeste bygning, og tilbyr utsikt over hele byen.

Hotellet ble åpnet i 2010, og er designet av den velkjente motedesigneren Giorgio Armani. Dette kommer tydelig frem i hotellets interiør, som er stilrent og eksklusivt. Alle rommene og suiter har en minimalistisk stil, med fokus på komfort og luksus. Alle rommene har gratis WiFi, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks og minibar.

Armani Hotel Dubai tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert en full service spa, treningssenter, utendørs basseng og en rekke spisesteder. Hotellet har seks restauranter og barer, som serverer alt fra sjømat og italiensk mat til sushi og kinesisk mat.

Et av hotellets høydepunkter er Armani/Privé, en rooftop bar som tilbyr panoramautsikt over byen og en rekke cocktails og champagne. Hotellet tilbyr også en rekke events og underholdning, som konserter og DJ-kvelder.

Armani Hotel Dubai ligger kun en kort spasertur unna mange av Dubais mest populære attraksjoner, som Dubai Mall og Dubai Fountain. Hotellet tilbyr også gratis transport til Dubai International Airport.

Alt i alt er Armani Hotel Dubai et luksuriøst hotell for deg som ønsker å bo i hjertet av Dubai, med enestående fasiliteter og en stilfull atmosfære.

Du liker kanskje også

Kommenter

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.