Legouniverset Legoland i Dubai

av Dubai
35 visninger 1 minutt lesestid

Legoland Dubai er en stor attraksjon som ligger i Dubais verdensklasse temapark, Dubai Parks and Resorts. Dette eventyrlige landet tilbyr en rekke spennende aktiviteter og attraksjoner for både store og små.

Legoland Dubai har mer enn 40 spennende aktiviteter og attraksjoner, alt fra karuseller og vannsklier til interaktive lego-opplevelser. En av de mest populære attraksjonene er miniland, der du kan utforske miniatyrversjoner av verdens mest kjente landemerker laget av lego-klosser. Du kan også besøke lego-fabrikken, hvor du kan se hvordan lego-klosser lages, og lego-akademiet, hvor du kan lære mer om lego-teknologi og design.

For de som liker å få litt adrenalinpumpe, er der også en rekke spennende karuseller og vannsklier, inkludert “The Dragon’s Apprentice” og “Lego Wave Rider”. De som heller vil ha en mer rolig opplevelse kan også besøke lego-skulpturparken, hvor du kan se imponerende lego-skulpturer laget av lego-klosser.

Legoland Dubai er også en familievennlig attraksjon, med et dedikert område for barn under 10 år, kalt legoland junior. Dette området har en rekke aktiviteter og attraksjoner spesielt designet for yngre barn, inkludert lego-pirater, lego-prinsesser og lego-fugler.

Legoland Dubai tilbyr også en rekke fasiliteter for besøkende, inkludert en rekke restauranter og kaféer, samt et område for barnevogner og amming. Det er også mulig å leie lego-klær og utstyr, slik at du kan kle deg ut som en ekte lego-figur.

Alt i alt er Legoland Dubai en storslått attraksjon som tilbyr noe for alle aldre. Hvis du besøker Dubai, bør du absolutt ta turen innom dette fantastiske eventyrlandet.

Du liker kanskje også

Kommenter

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.