Opplev det ville vannlivet i Atlantis Aquaventure i Dubai

av Dubai
74 visninger 2 minutt lesestid

Atlantis Aquaventure i Dubai er et fantastisk vannland med en rekke spennende aktiviteter og attraksjoner for store og små. Det ligger på The Palm Jumeirah, en kunstig øy i Dubai, og er en del av Atlantis, The Palm-hotellet.

Vannlandet er delt inn i ulike områder, med alt fra bølgebassenger og rutsjebaner til opplevelsesbassenger og en egen strand. En av de mest populære attraksjonene er Ziggurat-tårnet, som er et imponerende syv etasjer høyt byggverk med 17 ulike vannsklier og aktiviteter. Her kan du prøve alt fra middels vanskelige rutsjebaner til mer ekstreme fallskjermrutsjer og sklier med hopp fra stupetårn.

Aquaventure i Dubai er et av de råeste badelandene du kan besøke. Badelandet passer for alle aldersgrupper da det har et stort område for de minste sentralt plassert mellom de store å fartsfylte vannskliene for de store.

Jonas

Et annet høydepunkt er Shark Lagoon, hvor du kan svømme med haier, rev og andre tropiske fisk. Du kan også ta en tur på hai-safari, hvor du kjøres ut i havområdet i en ubåt og får se haier og andre vannskapninger i naturlig omgivelse.

For de som vil slappe av og nyte solen, er Atlantis Aquaventure også hjemmet til en egen strand, med liggestoler og parasoller. Her kan du nyte solen og havet, og kanskje til og med se delfiner i nærheten.

Atlantis Aquaventure er et must-see for familier som reiser til Dubai. Med sine spennende aktiviteter og attraksjoner, er det en perfekt måte å slippe unna varmen og ha det gøy sammen. Det er også mulig å bo på Atlantis, The Palm-hotellet, slik at du kan nyte vannlandet så mye du vil.

NOEN GODE TIPS Å FØLGE TIL DITT BESØK I AQUAVENTURE

  1. Husk å ta med badetøy og solkrem, det kan bli varmt i solen på Atlantis Aquaventure.
  2. Kjøp billetter på forhånd for å unngå lange køer ved inngangen.
  3. Planlegg å besøke attraksjonen tidlig på dagen for å unngå store folkemengder og få mest mulig ut av opplevelsen.
  4. Ikke gå glipp av å prøve noen av de spennende vannrutschbanene, som for eksempel The Leap of Faith med sin 9-meter høye stupetårn.
  5. Ta en pause fra solen og vannaktivitetene og besøk noen av de andre attraksjonene på Atlantis Aquaventure, som det krystallklare akvariet med over 65,000 sjødyr.
  6. Kjøp en kombinasjonsbillett som inkluderer både Atlantis Aquaventure og The Lost Chambers akvarium for å få mest mulig ut av ditt besøk.
  7. Ta med en vannflaske og snacks for å holde deg hydrert og mett gjennom dagen.
  8. Husk å følge sikkerhetsreglene og instruksjonene fra personalet for å ha en sikker og morsom opplevelse.

Du liker kanskje også

Kommenter

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.